Адвокат подав до суду на Тернопільську міську раду через подорожчання вартості проїзду

Стрімке підвищення вартості проїзду викликало шквал обурення серед мешканців Тернополя. Чимало тернополян готові взагалі відмовитися від послуг маршруток громадського транспорту або відстоювати перегляд тарифів.


На своїй сторінці в мережі Фейсбук Ростислав Небельський опублікував допис, в якому поділився своїми рішучими намірами та відзвітував про перші кроки їхньої реалізації:

“Від свого імені, але в інтересах усіх тернополян та гостей Файного я доведу незаконність того, що вже кожен визнав ганебним. Я закликаю Тернопільську міську раду здійснити повернення тарифу, який діяв до 01.11.2018 допоки не буде винесений судовий вердикт. Якщо ж ні – закликаю зберігати квитки: ми виб’ємо все до копійки. Тернопільський окружний адміністративний суд – це твоя зоряна можливість продемонструвати нову якість правосуддя: розглянути справу в якнайкоротші строки”.

Тернопільський адвокат подав у суд на виконком міської ради. Його позивна заява стосується підняття тарифу на перевезення пасажирів автомобільним та електричним транспортом.

Нагадуємо, що з 1 листопада у Тернополі проїзд у маршрутці коштує 9 гривень, а у тролейбусі – 8 гривень.