Названо модераторів дебатів Зеленський-Порошенко: офіційна заява НСТУ

Стало відомо про те, що відомі українські журналісти Павло Казарін і Мирослава Барчук модеруватимуть дебати кандидатів у президенти Володимира Зеленського та Петра Порошенка.

 

Про це повідомив голова НСТУ Зураб Аласанія під час засідання круглого столу на тему “Дебати кандидатів у Президенти: чи потрібні виборцям і про що?”.

“Ми припускаємо всі варіанти. Ми навіть прораховуємо те, що було запропоновано штабами, включаючи НСК “Олімпійський “, ми прораховуємо кошторис. Передбачається, що ведучим буде той же модератор, що вів і “Зворотний відлік”, мається на увазі Павло Казарін, а ті дебати, які повинні бути у п’ятницю, повинна вести Мирослава Барчук”, – зазначив Аласанія.
Як відомо, кандидат у президенти Володимир Зеленський у середу, 3 квітня, заявив, що дебати з іншим кандидатом на пост глави держави Петром Порошенком повинні відбутися на стадіоні “Олімпійський”.

Після цього державне підприємство НСК “Олімпійський” повідомило, що не отримувало жодних офіційних заявок або проектів угод на проведення дебатів між кандидатами в президенти України.

Джерело.