Школярка з Тернополя віддала своє волосся на перуки для онкохворих дітей (фото)

Маленька тернополянка Софійка Рубас вирішила підстригтися, щоб з її волосся створили перуки для онкохворих дітей. Про дорослий вчинок дівчинки розповіла її мама.

Волосся школярка раніше підрізала з скандалами, адже відпускала його ще змалечку. Проте одна ситуація змінила її погляди.

– Одного разу побачила дитинку в магазині без волоссячка і в масці, ми навіть не зрозуміли, чи хлопчик це чи дівчинка, – розповіла мама Софії. – Було багато питань і важких відповідей. Так Софійка дізналася про онкохворих діток і бажання віддати волоссячко виникло в неї одразу. Я ще кілька місяців виношувала ту думку, бо не була готова.



Шкода було такого волосся, але Софійка постійно нагадувала про своє бажання.

Дізнавшись про місце, куди можна віддати волосся на виготовлення перук для онкохворих дітей дівчинка прийняла вольове рішення.

– Дякуємо Софійці за таке щире і вольове рішення, – пишуть у спільноті «Hair for Share». – Тепер твоє волоссячко допоможе дівчинці, яка втратила власні коси, почуватися впевненою і красивою.

До слова, ініціативу може підтримати кожен хто захоче допомогти онкохворим дітям, які внаслідок хіміотерапії втрачають волосся

Джерело.