Оргії тернопільського прокурора заважають жити цілому будинку

Інколи сусідство із прокурором небезпечне для життя. Принаймні у цьому переконався тернополянин Іван Скибенко.


Чоловік живе по-сусідству із старший прокурор відділу прокуратури Тернопільської області Віталієм Пащенко. Як повідомляє пан Іван, у їхньому будинку погана шумоізоляція. Відтак коли до прокурора Пащенка приїжджає його подруга, прокурор Збаразького відділу Кременецької місцевої прокуратури, Катерина Шаварин – будинок перетворюється у бордель. Адже оргії, які тривають далеко після 22:00, чує чи не весь будинок.

Пан Іван декілька разів намагався зробити зауваження прокурорські парочці. Але це не вплинуло на ситуації.



Відтак чоловік викликав правоохоронців. Після приїзду патрульних прокурор почав погрожувати своєму сусідові та, вочевидь, планує втілити все сказане в життя.

Про свій конфлікт з прокурорською родиною Іван Скибенко написав у соціальній мережі:

«Хочу щоб Тернопіль знав своїх героїв. Ніколи не міг подумати що зі мною трапиться подібна історія. Отже мешкаю я в будинку із сусідом прокурором, прізвище його Пащенко Віталій. Поведінка Пащенка разом із своєю знайомою Шаварин Катериною, яка теж являється прокурором у Збаражі, не вписується в жодні рамки. Це дріб’язкова ситуація яка мабуть виникала в кожного, так як будинок має погану шумоізоляцію, молодих людей дуже сильно чути, а ні гучна музика чи телевізор не здатні перекричати прокурорку Шаварин. Таке враження що проживаєш у борделі!

Зробивши двічі в усній формі зауваження Пащенку, це ніякого результату не дало, навпаки я отримав порцію негативу. Їхні крики доволі часто супроводжувалися вночі, далеко після 22.00. Оскільки у нас в гостях буваю діти, батьки та інколи самому хочеться відпочити, не витримавши я викликав поліцію, дав покази, пояснення. І наші круті копи пішли боротися з несправедливими та наділеними владою прокурорами. Через якийсь час, мені зателефонував полісмен та повідомив що він розповів про суть скарги, на що Пащенко в цинічний формі відповів: – “це все заздрість”. Офіційної відповіді від наших реформованих копів я не отримав.

Орієнтовно через тиждень, зустрівши сусіда Пащенка, він почав мені погрожувати: -«я прокурор і мені всьо пох..й, дивись щоб в тебе в хаті не знайшли наркотиків». Я не знаю як реагувати на подібні речі…

Вирішивши змиритися з даними подіями та конфліктом, я з дружиною забули про їх існування та погрози, аж до жовтня місяці. Далі події почали набирати все більших обертів а вседозволеність набувала ще більших та цинічних форм.

У жовтні Пащенко написав заяву, що я пошкодив автомобіль, яким керує Шаварин Катерина… проте свідки підтвердити що у зазначений час мене й близько біля автівки не було….

Далі була заява, що я погрожував підпалити майно пані Шаварин… Сьогодні ця справа вже закрита.

І ось 27.04 вночі, а точніше о 23.15 до нас в домашній домофон подзвонили патрульні під приводом вже третьої заяви за пошкодження автомобіля.

Друзі! Це є саме натуральне переслідування та використання службового становища…», – пише пан Іван.

Джерело.