У соцмережі обговорюють тріщину на відремонтованій дамбі Тернопільського ставу, яка з дня в день збільшується (фотофакт)

Не встигли на дамбі Тернопільського ставу зробити ремонт, знявши стару бруківку і замінивши її асфальтом, як тут почала з’являтися тріщина. Зараз вона вже добрячих розмірів – через усю проїжджу частину.
З цього приводу у спільноті «Від Тарнополя до Тернополя», що в мережі «Фейсбук» триває дискусія, адже тернополян цікавить одне – чому з цим ніхто нічого не робить і як сталось так, що «свіжий ремонт» м’яко кажучи «тріщить по швах».

“Кожнa людинa, якa проходить через міст тернопільського ставу, звертaє увaгу нa розміри тріщини, якa з кожним місяцем більшaє. Звідси запитaння: що ж буде після зими з нею, якщо її не обробити смолою? Не потрібно бути генієм, щоб зрозуміти силу води і морозу” – йдеться у повідомленні спільноти.

В той же час, одні запевняють – що в цьому немає нічого дивного, адже це – природній процес, мовляв то не тріщина, а температурний шов. Інші ж нарікають на неякісне виконання робіт фірмою-підрядником, яка, взявши великі гроші, халатно віднеслася до завдання. Тим часом в ЖКГ та в мерії з цього приводу коментарів ще не дають.

Джерело.