Російська школярка опублікувала секс-відео 12-річної подруги з трьома хлопцями

Про це повідомляють week-end з посиланням на “Вести Примор’я”.

У Мережі з’явилося відео, на якому дівчинка займається сексом на вечірці у друзів. Як з’ясувалося пізніше, підлітки грали в карти на бажання, після чого Марині запропонували віддати програш в такій формі.

Виявилося, що в ту ніч з дівчинкою зайнялися сексом одразу троє хлопців, а двоє в цей момент знаходилися поруч і знімали все, що відбувається на камеру мобільного телефону.

Все, що відбувається підлітки зняли на камеру мобільного телефону, після чого відео потрапило в Мережу. Як з’ясувалося пізніше, відео додала колишня подруга головної героїні, бажаючи знизити її авторитет в очах однолітків. Раніше дівчинки міцно дружили, але в якийсь момент повністю припинили спілкування.

Відразу після сварки дівчата стали негативно відгукуватися одна про одну і намагалися вколоти самолюбство суперниці при будь-якому зручному випадку. Відео тут же розлетілася по всій школі, і чутки про нього докотилися до вчителів, які в даний момент проводять внутрішнє розслідування інциденту. Семикласницю Марину Г. тепер чекає переведення в іншу гімназію і постійні зустрічі з психологом.