Киянка народила першу трійню 2017 року

Киянка народила першу трійню у 2017 році. Діти почуваються прекрасно, а батьки – на сьомому небі від щастя. Малюки з’явилися на світ у Київському міському перинатальному центрі репродуктивної медицини, пише “УНН”.

За словами новоспеченої матусі, вони з чоловіком кілька років марно намагалися завести дитину, потім вона пережила позаматкову вагітність і операцію з видалення однієї з труб.

Коли лікарі дали добро, подружжя відновило спроби, і жінка, нарешті, дізналася про цікаве положення. Пізніше на УЗД стало відомо, що в родині очікується велике поповнення – трійня.

Зачали дітей природним шляхом. Днями вони з’явилися на світ – двоє хлопчиків вагою 1,46 кг і 1,49 кг, а також дівчинка вагою 1,52 кг. Малюків назвали Богдан, Данило і Злата.

“Одна трійня народжується на 20-30 тисяч пологів.



При цьому не всі трійні виношуються. Це не зовсім фізіологічна особливість. Двійнята мають ускладнення, але менше, трійні – завжди в зоні ризику. Є ризик народження маловагих дітей, немовлят із вадами розвитку або якимись захворюваннями. Тому народження практично здорових дітей, як сталося цього разу, вважається і фізіологічною, і медичної перемогою”, – зазначив доктор медичних наук В’ячеслав Камінський.

 

Джерело.