У Тернополі патрульні зупинили п’яного водія маршрутки

У Тернополі водій маршрутки їздив на підпитку, рівень алкоголю в його крові у 12 разів перевищував допустиму норму. Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-службу патрульної поліції Тернопільської області у Facebook.

“У суботу 23 лютого, близько 21:45 години, на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що по вулиці Князя Острозького, в сторону центру, рухається маршрутний автобус № 20, водій якого, порушує Правила дорожнього руху. Невдовзі, патрульні зупинили вищевказаний транспортний засіб. Під час спілкування з 43-річним водієм поліцейські виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Прилад “Драгер” зафіксував результат у 2, 33 проміле алкоголю в крові, що у 12 разів перевищує допустиму норму”, – йдеться в повідомленні.

Проте водій був не згідний з результатом приладу, тому висловив бажання поїхати до медичного закладу. Проте в результаті відмовився в лікарні проходити огляд.

“На водія інспектори склали протокол за ч.



1 ст. 130 КупАП (Керування в стані алкогольного сп’яніння). Матеріали справи передадуть в суд, який і визначатиме міру покарання”, – зазначається в повідомленні.