Кого українці відправлять на ” Євробачення-2017

Завтра, 25 лютого, має відбутися фінал Національного відбору на Євробачення-2017, на якому буде обраний представник України. Без Табу розповідає про шість фіналістах і пропонує послухати їх композиції та оцінити шанси конкурсантів на перемогу.

Півфінали Нацвідбору відбулися 4-го, 11-го і 18-го лютого. В результаті, визначилися шість фіналістів: “Сальто Назад”, Tayanna, Illaria, Rozhden, O. Torvald і Melovin. Переможець стане відомим завтра – його визначить глядацьке голосування і журі.

Отже, Без Табу розбирається хто ж претендує на те, щоб представляти Україну на популярному пісенному конкурсі, який у травні відбудеться в Києві?

“Сальто Назад”

Група Сальто Назад була створена в 2011 році. Музиканти не зупинялися на якомусь конкретному стилі і постійно експериментували, в результаті в їх музиці виходив симбіоз реггі, хіп-Хопу, фанку та електронної музики.



Енергійна пісня “О, Мамо” групи “Сальто Назад” – це нагадування про те, що не потрібно забувати про важливість сімейних відносин.

TAYANNA

Під цим псевдонімом виступає фіналістка шоу “Голос країни – 5”, екс-учасниця групи “Гарячий шоколад” Тетяна Решетняк. З співачкою співпрацює відомий режисер і кліпмейкер Алан Бадоєв.

TAYANNA буде виступати з ліричною піснею «I love you» – її дівчина написала спільно зі співаком Максом Барських.

До речі, співачку вже встигли звинуватити у плагіаті.

“Боюся, у Тані можуть бути проблеми з піснею… Дуже шкода, – написав продюсер Вадим Лисиця на своїй сторінці в Facebook опублікував пісню групи “Подіум”.

MELOVIN

Екстравагантний MELOVIN з кольоровими лінзами, він же 19-річний Костя Бочаров, родом з Одеси. У 2015 році MELOVIN став переможцем вокального шоу Х-Фактор 6 на СТБ, а зараз музикант працює над дебютним альбомом. У відборі MELOVIN бере участь з англомовною піснею “WONDER”.

O. Torvald

Рок-группа o.torvald во главе с Евгением Галичем, который стал очень популярным за последний год и собирает полные залы по всей стране, представит песню о время – единственное, что нельзя вернуть.

Illaria

У 2012 про цієї дівчини з етнічними мотивами в голосі дізналися завдяки участі у конкурсі “Голос країни” на 1+1. У композиції Thank You for My Way звучить особиста історія співачки, співана в чуттєвій і романтичній манері.

На адресу пісні і номери прозвучала критика від члена журі Андрія Данилка, який порівняв номер і вокал з виступом представниці України на Євробаченні-2013 – Злати Огневич.

Rozhden

ROZHDEN (Рожден Анусі) – ще один співак, який став відомий завдяки шоу “Голос країни”. Він також пише пісні для інших виконавців. ROZHDEN виступає у Нацвідборі з піснею Saturn, яка спеціально була написана для конкурсу – це поєднання фанку, хіп-хопу та елементів танго.

ROZHDEN вже встиг опинитися в центрі скандалу. Без Табу писало, що продюсер Олена Мозгова “засвітила” московський концерт співака, який, можливо, буде представляти країну на пісенному конкурсі.

Хто представить Україну на Еровидении-2017 стане відомо вже завтра, а поки що – чекаємо результатів і слухаємо пісні фіналістів.

 

Джерело.