На Вінниччині підлітки забили водія та викрали його машину

Дівчина-підліток намагалася задушити водія, а двоє її друзів били жертву, допоки вона не знепритомніла. Після цього нападники викинули чоловіка на узбіччя. А його машину викрали. Цей злочин ретельно планували!

 

 

У Хмільник до власника іномарки «Audi TT» на єврономерах приїхала група осіб під приводом купівлі автомобіля. Для того, щоб перевірити технічний стан транспортного засобу, господар разом з «покупцями» поїхали за місто. З метою незаконного заволодіння автомобілем, невідомі почали душити хмільничанина дротом та бити.



Чоловіку вдалось втекти та зателефонувати до поліції. Патрульні затримали правопорушників у селі Уланів. Про це повідомили у Нацполіції Вінницької області, інформує Vlasno.info. За словами 45-річного потерпілого, через оголошення в інтернеті про продаж автомобіля, до нього звернувся чоловік та домовився про зустріч. Оглянути транспортний засіб «покупець» приїхав з подругою та товаришем. З метою перевірки технічного стану, вони поїхали за місто. Потерпілий сидів на задньому сидінні разом з дівчиною, яка почала душити його дротом доки чоловіки били. Проте, власнику авто вдалось втекти та зателефонувати у поліцію. Правоохоронці ввели план «Перехват» на території Вінницької області, та відправили орієнтування на транспортний засіб усім патрульним екіпажам. Викрадачів помітили у селі Уланів, проте, водій вимогу зупинки проігнорував. Тікаючи від переслідування, водій не впорався з кермом та врізався в електроопору. Правоохоронці з’ясували, що злочинці приїхали із міста Кременчук. Організатором крадіжки виявився 21-річний хлопець. Дівчині, яка душила потерпілого 17 років, ще одному злочинцю 16 років. Правопорушники зізнались, що ретельно готувались до злочину та планували продати автівку у Києві. Їх затримали у процесуальному порядку, автівку помістили на арештмайданчик. Відкрито кримінальне провадження. Злочинцям загрожує дванадцять років ув’язнення та конфіскація майна.

Джерело.