Народний депутат з Тернопільщини вкотре “засвітився” в скандалі

«На голову громадської організації «Тернопільські підсумки» напав депутат Верховної ради України від Фронту Змін».

 

Про це повідомив в соцмережі і листом на адресу місцевих ЗМІ голова даної організації Тарас Білан. Хоча в 2006 – 2010 роках дійові особи цього опусу працювали в ідеальному тандемі – один як міський голова Тернополя, а «постраждалий» як секретар міської ради. Далі подаємо в авторській редакції пана Білана, тож прохання не сміятися:

«Суть питання: ГО «Тернопільські підсумки» перевіряла інформацію громадян про можливість перенесення трансформатора за адресою вул. Т.Шевченка 23 на прибудинкову територію. Про що ми інформували (див. нище).

Проходячи по дорозі загального користування (між житловими будинками та приміщенням ТV-4, Прес-клуб) на Голову ГО «Тернопільські підсумки» Білана Т.Б.



напав чоловік дуже схожий на депутата Верховної ради України від Фронту Змін – Заставного Романа Йосиповича та намагався спровокувати бійку: підносив високо ноги в напрямку Білана Т.Б., шарпав за светр.

З своєї сторони, Білан Т.Б. під час виконання громадських обов’язків лише захищався…

Як стверджують випадкові перехожі депутат Верховної Ради впав на землю… І Тарас попросив хлопця, що вибіг з приміщення Прес-клубу «забрати» особу схожу на депутата ВРУ.

Після «фізичного контакту» відбулась «словесна перепалка», суть якої зводилась до того, що особа схожа на депутата Верховної пообіцяла голові громадської організації: «я тебе посаджу»…

Підсумок такий:

В поліцію за напад ГО «Тернопільські підсумки» подавати не будуть. Оскільки фізичний контакт зініційовано другою стороною та відбувався чесно. А якщо по чоловічому, для розуміння: розмова була один на один. Ніхто (з Ресторану вибіг хлопець) не втручався.
Фронту Змін потрібно переглянути свої списки. Адже влаштовувати бійку на вулиці з метою залякати громадського активіста – це не рівень політичної партії представленої у ВРУ.
Щодо погроз «посадити» за те, що ГО «Тернопільські підсумки» не мовчать в питаннях корупції в цілому, та в питанні свідомого знищення стратегічного заводу «Промінь» зокрема: – питання риторичне. Якщо Фронт Змін займає позицію :
– «не всіх під Іловайськом положили…» ;

– за те, громадські активісти не мовчать в питанні знищення стратегічного оборонного заводу «Промінь» (за неперевіреними даними – замовник Заставний Р.Й.) їх треба посадити,-

то напевне грош ціна такій політичній силі…

З повагою, Голова ГО «Тернопільські підсумки» Тарас

За даними інтернет видання “Тернопільський тиждень”.

Джерело.