На Полтавщині зіткнулися молоковоз та мікроавтобус — п’ятеро пасажирів та водій у лікарні

У Пирятинському районі зіткнулися молоковоз та мікроавтобус «Київ — Суми», в результаті чого до лікарні потрапили водій та п’ятеро пасажирів.

 

 

Сьогодні близько 15:00 під Пирятином сталася автомобільна аварія, в якій постраждало шестеро людей. Зіткнулися вантажівка із молоком та міжрегіональний автобус. Про це повідомив відділ комунікації поліції Полтавщини.

ДТП виникла на трасі Київ — Харків у Пирятинському районі. Попередньо поліцейські встановили, що зіткнулися автомобіль КамАЗ (молоковоз) та Mercedes-Benz Sprinter (маршрутний мікроавтобус сполученням «Київ — Суми»). Внаслідок аварії до медичного закладу доставили п’ятьох пасажирів та водія Mercedes.

На місці події працює слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановлюють обставини та причини автомобільної аварії. Також вони вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 ККУ — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Джерело.